Utrechtse Euro Bedrijven

Onderneem lokaal, betaal lokaal

Meer klanten, meer krediet

Versterk je onderneming en vergroot je netwerk met meer dan 150 andere Utrechtse ondernemers. Met het Kiesmerk laat je zien wat je doet op het gebied van duurzaam en sociaal ondernemen. Zo vergroot je de kans gevonden te worden als gemeentes en andere grote partijen maatschappelijk verantwoord willen inkopen.

Utrechtse Euro’s gaan vaker en sneller rond dan gewone euro’s. Hierdoor kunnen deelnemende bedrijven meer omzet en klanten krijgen. Je kan als ondernemer ook een rentevrije lening in Utrechtse Euro’s aanvragen.

Vergroot je netwerk

Het Utrechtse Euro netwerk bestaat uit ruim 160 bedrijven. Je leert nieuwe Utrechtse ondernemers kennen en doet zaken met ze. En zij met jou. In je online account vind je makkelijk mede ondernemers en word je zelf ook snel gevonden. Als Utrechtse Euro netwerk houden we een aantal keer per jaar netwerkbijeenkomsten, bij voorkeur steeds bij een anderer Utrechtse Euro deelnemer. Zie het nieuwsoverzicht voor de aankondigingen van aankomende bijeenkomsten.
Daarnaast promoten we je bedrijf ook in ons netwerk via onze nieuwsbrief, LinkedIn en indien relevant via Instagram.

Kiesmerk: Laat de impact zien van jouw bedrijf

Het Kiesmerk is een laagdrempelige manier voor leden van het netwerk om te laten zien hoe ze met duurzaam en sociaal ondernemen bezig zijn. Zo worden ze ook makkelijker herkend en gevonden door organisaties en bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen inkopen.

Meer impact met Utrechtse Euro betaalrekening

Deelnemers kunnen hun Utrechtse Euro betaalrekening activeren. Euro’s op deze rekening zijn voor een bepaalde tijd alleen bij deelnemende bedrijven aan het netwerk te besteden. Zo stimuleren we dat als je Utrechtse Euro’s verdient, je ze ook weer lokaal uitgeeft.
Op deze manier krijg je als aangesloten bedrijf meer omzet. Door met Utrechtse Euro’s te betalen buig je geldstromen om en laat je geld meer door Utrecht stromen.

Extra voordeel: je verdiensten steunen lokale productie en hergebruik, zonder extra import van grondstoffen.

Meer krediet

Als startende of kleine onderneming is het niet altijd makkelijk om financiering te krijgen. De Utrechtse Euro maakt krediet mogelijk tegen lage kosten. Met rentevrije kredieten vergroten we elkaars bestedingsmogelijkheden. Krediet in dit netwerk geef je altijd bij de andere leden van het netwerk uit. Samen stimuleren we zo de handel voor elkaar en hebben we dus ook voordeel bij jouw Utrechtse Euro krediet. Daarom delen we met z’n allen de kosten. Hierdoor is het veel goedkoper om krediet te krijgen dan bij de bank.
Ben je geïnteresseerd in een rentevrij krediet voor je bedrijf?
Neem dan contact met ons op via info@utrechtse-euro.nl.

Aanmelden

Open hier een Utrechtse Euro account.
De inschrijfkosten zijn:

  • Gratis als je (nog) niet de Utrechtse Euro betaalrekening wil gebruiken, maar alleen met het Kiesmerk makkelijk gevonden wil worden.

Makkelijk vindbaar én Utrechtse Euro betaalrekening:

  • €50 – Kleinbedrijf, tot 10 medewerkers
  • €100 – Middenbedrijf, 10 tot 50 medewerkers
  • €150 – Grootbedrijf, vanaf 50 medewerkers

Er is geen jaarlijkse bijdrage.
Als het netwerk flink groter is, zullen we een jaarlijkse bijdrage vragen die afhankelijk is van de omzet die je dankzij het netwerk behaald hebt.

Utrechtse ondernemers vinden

Vind andere ondernemers en word zelf gevonden: