Utrechtse Euro Bedrijven

Onderneem lokaal, betaal lokaal

Meer klanten, meer krediet

Versterk je onderneming en vergroot je netwerk met meer dan 160 andere Utrechtse ondernemers. Utrechtse Euro’s gaan vaker en sneller rond dan gewone euro’s. Hierdoor kunnen deelnemende bedrijven meer omzet en klanten krijgen. Je kan als ondernemer ook een rentevrije lening in Utrechtse Euro’s aanvragen.

Vergroot je netwerk

Het Utrechtse Euro netwerk bestaat uit ongeveer 160 bedrijven. Je leert nieuwe Utrechtse ondernemers kennen en doet zaken met ze. En zij met jou. De online zakelijke rekening is naast betaalomgeving ook een marktplaats. Hier vind je makkelijk mede ondernemers en word je zelf ook snel gevonden. Als Utrechtse Euro netwerk houden we ook maandelijkse netwerkbijeenkomsten: de ene maand is dat een borrel en de andere maand is dat een handelsbijeenkomst, bij voorkeur bij een Utrechtse Euro deelnemer. Zie het nieuwsoverzicht voor de laatste aankondigingen van Utrechtse Euro bijeenkomsten.
Daarnaast promoten we je bedrijf ook in ons netwerk via LinkedIn en indien relevant via Instagram.

Meer omzet en klanten

Utrechtse Euro zijn voor een bepaalde tijd alleen bij deelnemende bedrijven aan het netwerk te besteden. Daardoor stimuleren we dat als je Utrechtse Euro’s verdient, je ze ook weer lokaal uitgeeft.
Op deze manier krijg je als aangesloten bedrijf meer omzet. Door met Utrechtse Euro’s te betalen buig je geldstromen om en laat je geld meer door Utrecht stromen.

Extra voordeel: je verdiensten steunen lokale productie en hergebruik, zonder extra import van grondstoffen.

Meer krediet

Als startende of kleine onderneming is het niet altijd makkelijk om financiering te krijgen. De Utrechtse Euro maakt krediet mogelijk tegen lage kosten. Met rentevrije kredieten vergroten we elkaars bestedingsmogelijkheden. Krediet in dit netwerk geef je altijd bij de andere leden van het netwerk uit. Samen stimuleren we zo de handel voor elkaar en hebben we dus ook voordeel bij jouw Utrechtse Euro krediet. Daarom delen we met z’n allen de kosten. Hierdoor is het veel goedkoper om krediet te krijgen dan bij de bank.
Ben je geïnteresseerd in een rentevrij krediet voor je bedrijf?
Neem dan contact met ons op via info@utrechtse-euro.nl.

Aanmelden

Open hier een Utrechtse Euro rekening.
Hieronder staan de tarieven voor inschrijving. Er is geen jaarlijkse bijdrage. Als het netwerk flink groter is, zullen we een jaarlijkse bijdrage vragen die afhankelijk is van de omzet die je dankzij het netwerk behaald hebt.

Kleinbedrijf
tot 10 medewerkers
€ 50,-

Middenbedrijf
tot 50 medewerkers
€ 150,-

Grootbedrijf
tot 50 medewerkers
€ 300,-

bijdrage-netwerk

Utrechtse Euro uitgeven en verdienen

Utrechtse Euro uitgeven en verdienen

Je kan alleen Utrechtse Euro’s verdienen als andere ondernemers ze besteden in het netwerk. Het succes van het netwerk begint met het kopen van diensten en producten van andere ondernemers in het netwerk:

 • Vind andere ondernemers:
  In de online betaalomgeving van je account.
  Op deze website.
  In de Circuit Nederland app.
  Op de maandelijkse netwerkbijeenkomsten.
 • Koop Utrechtse Euro’s met euro’s of vraag een rentevrije lening in Utrechtse Euro’s aan (zie ook FAQ)
 • Deal gesloten? Betaal de factuur via de online betaalomgeving of via de app.

Verdiend in het netwerk? Een betaling ontvangen gaat vanzelf, zonder transactiekosten. Zet jouw unieke Utrechtse Euro QR code en / of betaallink op de factuur. Klik hier voor een voorbeeldfactuur met uitleg hoe dat werkt.