Help mee de Utrechtse Euro in roulatie te brengen en te houden

Een lokaal geldsysteem voor Utrecht dat ondernemers kansen biedt. Meer circulatie en investeringsmogelijkheden leiden tot meer koopkracht en omzet. Dit zal gaan leiden tot specialisatie en een diverse Utrechtse economie! Door samen de Utrechtse Euro te laten rouleren en als betaalmiddel te accepteren kan dit werkelijkheid worden! Doe je mee?

Doe mee als ondernemer

Accepteer en besteedt Utrechtse Euro’s

Duurzame ondernemers wordt het lastig gemaakt écht duurzaam te zijn door de “groei”-druk die in het huidige systeem zit. Om écht duurzaam te worden zal ook geld aangepakt moeten worden. Utrechtse Euro’s steunen lokale duurzame ondernemingen met krediet en koopkracht, zodat duurzaamheidsdromen werkelijkheid worden.
.

Doe mee als consument

Betaal met Utrechtse Euro’s

Bij iedere betaling weet je dat de ondernemer jouw geld weer bij een andere ondernemer in de regio besteedt. Als burger help jij een lokale kringloop op gang te brengen. Zo help jij ondernemers in de buurt, wat goed is voor de lokale economie; help jij mee aan de sociale samenhang in de regio, wat goed is voor de mensen; én help jij mee aan een duurzame oplossing voor geld, wat goed is voor de natuur!