Actie voor klanten van biologische bakker KEEK

KEEK is een biologische bakkerij, winkel en lunchroom in Utrecht. Zij gebruiken duurzame en 100% biologische ingrediënten, die zo mogelijk van dichtbij komen. Daarom is KEEK enthousiast deelnemer van het Utrechtse Euro Netwerk. Zoals bekend betalen deelnemende bedrijven en particulieren elkaar met Utrechtse Euro’s. Dit geld gaat vaker rond in Utrecht en zorgt zo voor extra omzet voor de ondernemers die meedoen. Daarnaast stimuleert en versterkt het een duurzame en weerbare lokale economie.

Inschrijfgeld terug
Voor klanten van KEEK hebben we de volgende actie:
Als je je nu inschrijft via utrechtse-euro.nl inschrijven als deelnemer van de Utrechtse Euro, krijg je het inschrijfgeld teruggestort op je Utrechtse Euro rekening. Vermeld bij de actiecode “klant KEEK”.

Koop met Utrechtse Euro’s
Als je lokaal koopt met Utrechtse Euro’s, geef je lokale ondernemers een impuls. Want door met Utrechtse Euro’s te betalen, stimuleer je deelnemende winkels en horeca ook weer in Utrecht uit te geven bij een van de andere ondernemers uit het netwerk. Utrechtse Euro’s kan je in ieder geval uitgeven bij KEEK. Of bij een van de andere 170 deelnemende bedrijven.

biologische bakker keek