Summerboost van Greenbadger op woensdag 15 juli

Op woensdag 15 juli organiseert Utrechtse Euro deelnemer Green Badger de Summerboost Live 2020. Doel van de dag is dat jij naar huis gaat met nieuwe inspiratie, nieuwe connecties en een salesplan waarvan je echt in gelooft. Afgelopen maanden hebben vele kleine MKB ondernemingen een financiële aderlating ondergaan. In sommige branches lijkt het einde in zicht. In andere moet de echte impact nog komen. Nu is een financiële aderlating heel vervelend. Echt problematisch wordt het pas als je ook ontmoedigd raakt en je inspiratie verliest.

10-100% omzetgroei in 6 maanden?
Green Badger gelooft dat er klanten zijn voor elk product of dienst met een positieve impact in de wereld. Ze melden zich misschien niet aan de voordeur, maar ze zijn er wel! De afgelopen jaren zag Green Badger dat met de juiste stappen een omzetgroei van 10-100% in een periode van 6 maanden mogelijk is voor bijna elke kleine MKB onderneming die positieve impact maakt. Daarom worden de live ‘Businessboost’ evenementen hervat. De eerste is op woensdag 15 juli van 10.00-17.00 uur in Utrecht.

Leren van en met elkaar
Sta niet verbaasd als je jouw eerste nieuwe klanten, of samenwerkingspartners deze dag ook ontmoet.

De dag is 100% interactief. Leren van en met elkaar.

Kosten zijn € 147,- inclusief catering, zaalhuur en aansluitende borrel. Deelnamekosten kun je betalen in Utrechtse Euro’s, graag zelfs.

Doe je mee? Stuur een mail om je op te geven. Maximaal 15 plekken!

greenbadger