Tien nieuwste leden netwerk Utrechtse Euro

De afgelopen 2,5 maand werden de volgende tien Utrechtse bedrijven lid van het netwerk Utrechtse Euro.

1) BYcc Illustration-Art-Design
Cecile Reijnders ontwerpt geboorte- en trouwkaarten, posters, prints en meer. Haar illustraties en ontwerpen zijn kleurrijk en vrolijk met een educatieve noot.

2) Blom Ecoprint
Ecoprint is een ecologische printtechniek waarbij de natuurlijke kleurstoffen van bloemen, bladeren of fruit een afdruk achterlaten op zijden sjaals en papier (kaarten en schilderijtjes).

3) CONFIDENCE FOR ALL
Draag de ondershirts tegen zweten van Confidence for all en voel je prettig! Je lichaam kan blijven ademen en het zweet wordt volledig geabsorbeerd door de ingenaaide okselpad.

4) Seats2meet.com Utrecht CS
Een kleurrijke ontmoetingsplek in het hart van het land. Je kunt er vergaderen, werken, sparren, events organiseren, kennis uitwisselen, samen ondernemen en nog veel meer (corona-proof).

5) Duurzaam opgeruimd leven
Voor hulp bij het opruimen van je spullen, grip krijgen op je administratie en leren hoe je je taken effectief afhandelt en ook tijd voor jezelf overhoudt?

6) Een Nul
Ben je geïnteresseerd in een website, een webshop of een portal? Neem dan contact op met Een Nul.

7) dewitstudio
Zoekt u een professionele fotograaf? Thomas de Wit is onder meer goed in het maken van portretfoto’s en foto’s van producten.

8) FotoStudio XL
Vanaf 2009 is Jan van Beijnhem professioneel bezig met fotografie. Eerst vooral kinderen en snel ook volwassenen. Ook voor bruidsfotografie en cursussen kun je bij hem terecht.

9) Framework Eyewear
Momenteel is Serge ’t Hoen al ruim 10 jaar actief in de optiek. Hij vindt het inspirerend dat een bril steeds meer het verlengde is van iemands identiteit.

10) AAN Massagepraktijk
Massage laat je letterlijk voelen wat er in je lijf gebeurt. Er komt rust, aandacht, ontspanning en bewustwording. Bij Cornelis van Bemmel kunt u terecht voor diverse massages,

Linkedin Nieuwe Leden UtrechtseEuro 02-21