Utrechtse Euro borrel met bierproeverij

Vrijdag 19 april organiseren we samen met Buurtbier.nl een Utrechtse Euro borrel met bierproeverij door Gert-Jan Jansen:

“Op de komende Utrechtse Euro borrel verzorg ik een mini-bierproeverij in de winkel van Buurtbier.nl aan de Amsterdamsestraatweg. Ik ben daar vorig jaar april gestart, dus 19 april heb ik m’n eerste jaar als winkelier achter de rug en het is een heel avontuur!
Op de borrel ga je 3 Utrechtse bieren proeven van 3 van de 29 brouwerijen die Utrecht rijk is. Natuurlijk vertel ik iets over het bier dat je proeft en de brouwerij. Daarnaast zal ik je uitleggen waarom je bij Buurtbier.nl uitsluitend Nederlands bier van kleine brouwerijen kunt kopen.

In april vier ik mijn 1-jarig bestaan van de winkel, daarom heb ik een mooie actie voor die mensen die ook nog wat biertjes mee naar huis willen nemen. Mocht je geen bier drinken (wat ik onbegrijpelijk vind 😉), zorg ik ook dat er wat frisdrank is en een wijntje.
We hopen je te zien op vrijdag 19 april aan de Amsterdamsestraatweg!”

Praktische informatie:

  • Vrijdag 19 april, van 17:30-19:30
  • Adres, Buurtbier.nl, Amsterdamsestraatweg 116, 3513 AL Utrecht
  • Kosten en aanmelden: toegang is 10 Utrechtse Euro voor de bierproeverij en hapjes
  • Je kan dit bedrag overmaken door met de United Economy app onderstaande QR-code te scannen, of door in te loggen op je Utrechtse Euro betaalrekening en 10 Utrechtse Euro’s over te maken naar deelnemer “Utrechtse Euro Coöperatie”, ovv “aanmelding borrel” (klik hier voor uitleg over hoe betalen met Utrechtse Euro ook al weer werkt)
  • Zodra je betaling binnen is, ontvang je een bevestiging van je aanmelding per mail
  • Er is ruimte voor maximaal 20 personen, dus meld je snel aan, want vol is vol

qr-code buurtbier.nl

Gert-Jan Buurtbier borrel